صادرات و واردات برنج | معرفی انواع شیوه ارسال برنج

ما قصد داریم در این مقاله از وب سایت شرکت بازرگانی آسنالرد شما هموطنان عزیز را با نحوه صادرات و واردات برنج آشنا کنیم.
صادرات و واردات برنج
برنج، (Oryza sativa)، دانه غلات نشاسته ای خوراکی و گیاه علفی خانواده (Poaceae) که توسط آن تولید می شود. تقریباً نیمی از جمعیت جهان، از جمله تقریباً تمام شرق و جنوب شرق آسیا، به طور کامل به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. 95 درصد از محصول برنج جهان توسط انسان خورده می شود و یکی از پرسود ترین و بهترین محصول صادرات و واردات برنج است که امروزه مورد تمام مصرف ایرانیان قرار گرفته است و طبق موارد توضیح داده شده در پاراگراف زیر به صادرات و واردات برنج از ایران به کشورهای دیگر می پردازیم :
ایران در سال 2019 1.64 میلیون دلار برنج صادر کرده است. مقاصد اصلی صادرات و واردات برنج ایران کانادا (800 هزار دلار)، ترکیه (239 هزار دلار)، سوئیس (179 هزار دلار)، آلمان (107 هزار دلار) و امارات متحده عربی (86.6 هزار دلار) بوده است.
در سال 2019 ایران 1.32 میلیون تن را از هند به ارزش تقریبی 8846 کرور روپیه وارد کرد. صادرکنندگان میگویند بانکها به آنها توصیه کردهاند که فقط در صورت پرداخت پیش پرداخت به ایران بیشترین صادرات و واردات برنج داشته باشند.
فرآیند صادرات و واردات برنج
- انتخاب بازار هدف : پیش از هر چیزی باید بدانید مقصد شما کدام کشور است.
- ارسال پیش فاکتور برای محصول صادراتی : اگر از مرحله اول عبور کردید و بازار هدف خود را تشخیص دادید، وقت صدور پیش فاکتور برای بازار مقصد است. شما با صدور پیش فاکتور، اعلام آمادگی جهت رفع نیاز بازار کشور مقصد میکنید.
- مشخص کردن کیفیت و نحوه صادرات و واردات برنج : شما پس از موافقت بازار مقصد، اقدام به هماهنگی مواردی همچون نحوه بسته بندی و کیفیت محصول صادراتی بر طبق پروتکلهای صادراتی میکنید.
- تعیین ارزش گمرکی : در این مرحله شما اقدام به بررسی و جمع زدن تمام هزینههایی میکنید که برای رسیدن کالا به اولین دفتر کمرگی انجام دادهاید. از هزینه خرید و بسته بندی کالا، تا باربری و موارد از این دست. سپس شما اقدام به اظهار کالا به گمرک، عقد قراراد جا به جایی و بیمه، گواهی بازرسی کالا، دریافت رسید فاکتور و گواهی ارسال کالا میکنید.
- گرفتن مجوز : شما برای صادرات و واردات برنج ایرانی نیاز به گرفتن مجوز از سازمان جهاد و وزارت کشاوری، وزارت صنعت و معدن و تجارت دارید.
- ارسال کالا : شما در این مرحله بر طبق روشی که با واردکننده برنج هماهنگ کردید، اقدام به فرستادن آن میکنید.
بسته بندی اصولی برای صادرات و واردات برنج از ایران
بسته بندی کردن اصولی هر یک از کالاها یکی از دیگر مراحلی می باشد که باید زمان صادرات و واردات برنج به خوبی آن را در نظر داشته باشید. بسته بندی این کالا را باید بر اساس سفارش مشتری خود انجام دهید. دقت داشته باشید که این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد و شما باید به خوبی آن را زمان صادرات در نظر داشته باشید. اینکه شما هر یک از آنها را در بسته بندی های مشخص شده بگذارید تا به مقصد با بهترین کیفیت ارسال شود. شما برای بسته بندی کردن هر یک از کالاها باید به خوبی حجم سفارش داده شده کشورهای مورد نظر را بررسی کنید. برخی از این کالاها در حجم زیادی ارسال می شوند و برخی از آنها حجم کمتری دارند. ولی باید بدانید اگر کیفیت برنج های صادراتی شما زیاد باشد، حجم زیادی از آن را به شما سفارش می دهند تا ارسال کنید.
شیوه ارسال برنج
از دیگر مراحلی که برای صادرات و واردات برنج اهمیت بسیار زیادی دارد و باید به خوبی آن را در نظر داشته باشید شیوه ارسال کالا می باشد. بدون شک شما باید به خوبی شیوه ارسال کالا را در ابتدای تنظیم سفارش مشخص کنید. اینکه شما بخواهید با استفاده از کشتی کالای خود را صادر کنید بهترین روش می باشد که می توانید از آن استفاده کنید. برای اینکه بهترین روش ارسال کالا را انتخاب کنید باید با مشاوران و کارشناسان آسنالرد مشورت نمایید. البته که باید بدانید کشور دریافت کننده کالا، شیوه ارسال کالا را برای شما تعیین می کند تا از آن طریق کالا را ارسال کنید. برنج از جمله کالاهایی می باشد که به روش حمل سریع نیاز ندارد. بر همین اساس شما با ساده ترین روش ممکن هم که حمل با کشتی و یا ماشین می باشد می توانید این کالا را به کشورهای دیگر ارسال کنید.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم صفر تا صد صادرات و واردات برنج را توضیح دهیم. امیدواریم نهایت استفاده را برده باشید. شرکت بازرگانی آسنالرد در زمینه صادرات، واردات و ترخیص کالا آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد.
ثبت نظر :